Pogoji sodelovanja

Z najinimi treningi vam zagotavljava tisto, kar po najinem mnenju najbolj šteje – napredek in rezultate. Z nakupom skupinske mesečne karte si rezervirate svoje mesto v skupini za točno določene dneve (denimo mesečno vadbo 2x tedensko ob torkih in petkih ob 19h). Le konsistenca in vztrajnost sta tisti, ki vodita do rezultatov.

Morebitni izostanek vadbe je potrebno sporočiti dan vnaprej, nadomestite pa ga lahko v istem mesecu v drugih terminih, pod pogojem, da je v skupini v izbranem terminu prosto mesto. V primeru da izostanka ne sporočite ali ga sporočite prepozno, le-tega ne morete nadomestiti. Izjema so nepredvidljivi dogodki, denimo bolezen – v takšnih primerih se izostani obiski lahko prenesejo v naslednji mesec (pogoj je poravnana mesečna vadnina za tekoči mesec).

Na vadbo je potrebno prihajati točno – le tako zagotovimo, da ura poteka tekoče in z vsemu vključujočimi elementi, z zamujanjem pa ne motimo ostalih vadečih.

Pri vadbi je obvezna (!) uporaba čistih vadbenih oblačil in brisačke, v primeru pilatesa nogavic in v primeru bootcampa oziroma individualne vadbe čistih vadbenih copat.

Kupljeni enkratni obiski vadbe, darilni boni in osebni treningi imajo veljavo 6 mesecev od datuma izdanega računa.

Paketi vadbe za naprave reformer imajo veljavnost 3 mesece od datuma nakupa.

Trening traja priližno 50-55 minut.

Način plačila

Plačila so možna le preko nakazila na TRR. Računi se izdajajo vsakega 1. v mesecu, rok plačila sta 2 delovna dneva. V primeru, da se skupini priključite sredi meseca, se mesečnina prilagodi. Karta skupinske vadbe velja za vadbo pilatesa, bootcampa ali kombinacijo obojega.

Varstvo podatkov

Varstvo podatkov posameznika v skladu z uredbo EU 2016/679 (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 94/2007):

 • Subjekt, ki obdeluje vaše osebne podatke: Barbara Prestor s.p., Badovinčeva ulica 18, 3270 Laško, DŠ: 90301307, MŠ: 3273016000. Vaših osebnih podatkov ne posojamo ali prodajamo, uporabljamo jih le za v naprej določene namene (obveščanje o aktivnostih znotraj Pantarhei studia), za katere pridobimo vaše eksplicitno soglasje. V kolikor bi želeli svoje podatke izbrisati iz naše baze, nas lahko kontaktirate preko e-naslova: barbara@pantarheistudio.si.
 • Kateri osebni podatki so obdelani: IME in PRIIMEK, E-poštni NASLOV, GSM ali telefonska številka, DATUM ROJSTVA in SPOL. Na vpisnem listu ob prijavi zajamemo v vprašalnik tudi določene podatke, ki se navezujejo na vaš življenjski stil – le-ti so pomembni za dodatna svetovanja in zagotavljanje boljših in varnejših rezultatov.
 • Za sprejemanje vaših podatkov torej uporabljamo obrazec VPISNI LIST, ki ga izpolnite ob vpisu na vadbe. Podatke iz VPISNEGA LISTA nato prepišemo v varno računalniško bazo, do katere dostopa le subjekt Barbara Prestor s.p. Podatki so na voljo le še osebam, ki so v delovnem razmerju s subjektom Barbara Prestor s.p.
 • Podatke hranimo, dokler ne zahtevate izbrisa. Svoje pravice glede varovanja osebnih podatkov lahko uveljavljate kadar koli. Ob sumu, da z obdelavo vaših osebnih podatkov kršimo Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, se lahko obrnete na informacijskega pooblaščenca.
 • VAŠE PRAVICE GLEDE OSEBNIH PODATKOV DOLOČA GDPR:
 • Pravica do obveščenosti zakaj hranimo vaše podatke.
 • Pravica do informacije ali imamo oziroma hranimo vaše osebne podatke.
 • Pravica do vpogleda v z naše strani pridobljene podatke o vas.
 • Pravica do popravka in izbrisa vaših osebnih podatkov.
 • Pravica do omejitve obdelave (zbiranje, shranjevanje, strukturiranje, spreminjanje, izbris ipd.).
 • Pravica do prenosljivosti podatkov.
 • Pravica do ugovora, da vaših podatkov kakorkoli drugače statistično ne obdelujemo in analiziramo.